1 op 1 consulten

Tijdens de 1 op 1 consulten begeleid ik je tijdens een kortdurend traject naar een fitter en meer klachtenvrij leven.

De eerste afspraak duurt altijd een uur en bestaat uit de intake. Deze is gericht op het goed in kaart brengen van je klachten, je hulpvraag en je (medische) achtergrond. Soms krijg je al een eerste advies mee.

Tijdens het tweede consult gaan we dieper in op je hormonen, stress en voeding. Afhankelijk van wat voor jou belangrijk is. Je krijgt een advies mee naar huis. Dit kan gaan over vitamines, supplementen, leefstijl en daar waar nodig hormoontherapie.

Het derde en vierde consult duren meestal maar een half uur. We evalueren hoe het met je gaat en stellen waar nodig bij.
Vaak hebben we voldoende aan 4 consulten.

Ook is het mogelijk om een Healthcheck te plannen.
Het wegvallen van oestrogeen tijdens de overgang vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Om dit risico zo klein mogelijk te houden is het belangrijk je cijfers te kennen. Meten = weten.
Tijdens de healthcheck worden de volgende metingen verricht: bloeddruk, cholesterol, glucose en gewicht (BMI, visceraal vet, spierskeletmassa en lichaamsvet). Op basis van de uitslag worden persoonlijke adviezen gegeven over voeding, leefstijl en eventuele supplementen die helpend kunnen zijn.

Dit is een gemiddeld traject. Soms gaat het wat sneller, soms is er wat meer begeleiding nodig. Alles in overleg.

AFSPRAAK MAKEN?

wat anderen zeggen ...

Ik heb bijna geen migraine meer en emotioneel ben ik veel stabieler. Ik dacht dat ik met mijn klachten moest leren leven. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn.
Lisette is heel prettig , toegankelijk en professioneel. Ik heb vriendinnen doorgestuurd en die zijn er ook heel blij mee.

Ik was erg moe, veel slapen, kon geen hele dag volhouden zonder tussendoor te slapen. Veel last van vaginale klachten, menstruatieklachten. Mijn cyclus is nu een stuk beter, vaginale klachten zijn zo goed als weg. Ik heb meer energie. Ik zit beter in mijn vel.
Lisette is een prettig persoon, je kunt je verhaal kwijt en zij zoekt vervolgens naar oplossingen en mogelijkheden. De consulten zijn zeer prettig verlopen!

Lisette is een heel fijn warm persoon, ze is makkelijk om mee te praten en om je tegen open te stellen. Ze is professioneel en heeft veel kennis. Daarbij is de behandeling snel en doeltreffend en worden sessies afgestemd op noodzaak (niet onnodig gerekt).

Lisette was mijn redding toen ik huilend bij haar in de spreekkamer zat. Ik zag het leven niet meer zitten in mijn tijd dat de menopauze mij overviel. Ze gaf me goede adviezen en ik ben gestart met bio identieke hormonen. Ik ben weer happy en geniet van het leven. Wil je meer weten over bio identieke hormonen, dan moet je hier echt naar toe. Dus ik zeg aanrader.

Door het gebruik van de supplementen heb ik geen hoofdpijn meer tijdens de menstruatie. Ik had niet verwacht zo snel resultaat te merken. Lisette heeft me enorm goed kunnen helpen.

Psychisch zat ik er helemaal doorheen. Ik sliep weinig, had heel veel last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik voel me nu een heel stuk beter, fitter en zit goed in mijn vel.
Ik had niet gedacht dar hormonen zoveel met je lichaam kunnen doen!!
Lisette is een erg fijne zorgverlener, ze heeft tijd en een luisterend oor.

Lisette neemt de tijd en als ze iets niet weet gaat ze dit uitzoeken en komt er altijd op terug. Ze doet heel veel moeite.

Ik had goede hoop op verbetering, maar dat het echt zo snel al verbeterde had ik niet gedacht. Ik ben goed, snel en vriendelijk geholpen!

Fijne, rustige en persoonlijke aandacht tijdens het consult. Dat gun ik iedere vrouw.

Lisette is erg kundig, ze kan je met van alles helpen en denkt ook graag met je mee.

Ik had veel last van stemmingswisselingen, slecht slapen, nachtelijk zweten, opvliegers met hartkloppingen. Ik had in eerste instantie het idee dat het om een commercieel bedrijf zou gaan en er mij allerlei alternatieve middelen zouden worden aangeboden. Mijn klachten werden echter serieus genomen en er werd aan mij een adequate behandeling via de huisarts voorgesteld.
Lisette neemt je klachten serieus, is deskundig en geeft goede adviezen.

Lisette heeft goed geluisterd naar de situatie/klachten, is vriendelijk, heeft goed een en ander uitgelegd en goede mogelijke oplossing(en) aangegeven. Heel prettig persoon.

Prijzen

De 1 op 1 consulten vallen binnen Care for Women en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoedt.
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar www.careforwomen-kerkrade.nl

Maak een afspraak
1 op 1 consulten
€ 89,50
Overgangsconsult
PMS Consult
Anticonceptie consult
Zwangerschapsconsult

Voor jouw afspraak heb ik tijd gereserveerd in mijn agenda. Indien de afspraak niet 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, ben ik genoodzaakt het behandeltarief in rekening te brengen.