Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van kennelijke druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten.

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

De informatie op deze website is slechts bedoeld als bron van informatie over de producten die geleverd worden door Praktijk Lisette de Boer. Tevens wordt voorzien in het geven van achtergrondinformatie. De informatie op deze site is dus geen medisch of therapeutisch advies.

Deze website is geen vervanging van een gekwalificeerd arts of therapeut. Bij lichamelijke klachten wordt u ten zeerste aangeraden om zich te wenden tot een gekwalificeerde arts of therapeut.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor beslissingen die u neemt ten aanzien van uw ziekte of gezondheid. Niemand is bovendien gerechtigd een ander persoon ook maar een deel van de reguliere therapie te ontraden op basis van enig deel van informatie op deze site. De informatie op deze site kan ondanks alle zorgvuldigheid fouten bevatten. Op alle informatie van deze website is de disclaimer van toepassing.